International Recruiter søges til opstart af ny afdeling med mulighed for stort ansvar

JS World Media A/S og vores datterselskab JS Danmark A/S søger en ambitiøs og resultatdrevet International Recruiter til at supportere vores direktion indenfor rekruttering, attraction og talent finding. Jobbet er ikke et klassisk HR job, men derimod et rekrutteringsjob, som stiller store krav inden for search og jobsamtaleafholdelse. Derfor skal du være udpræget resultatdrevet, besidde en stor grad af forretningsforståelse og have erfaring med at finde talenter via LinkedIn.  


International berøringsflade

JS Danmark A/S er en del af JS World Media A/S, som er en international medievirksomhed, der laver annoncefinansierede Interaktive Brochurer finansieret af leverandører. Vi er samlet repræsenteret i 12 lande og har mere end 400 medarbejdere. Vi har en udpræget performancekultur, hvor kvaliteten af vores arbejde er altafgørende.

Vi har en solid vækststrategi, som bl.a. indeholder målet om at etablere os i Canada, Storbritannien og Frankrig inden for de kommende år. Heri har JS Danmark A/S ansvaret for at etablere markedet i Storbritannien.

For at lykkes med denne vækststrategi er det essentielt, at vi får de helt rigtige talenter om bord, hvorfor at hele vores rekrutteringsproces og talent finding i fremtiden skal være second to none.


Du skal tage vores attraction og talent finding til næste niveau
Som International Recruiter hos JS World Media A/S og JS Danmark A/S vil din primære opgave blive at udvikle vores internationale rekrutteringsstrategi og stå for udvikling og træning af vores lokale recruitere på alle vores kontorer.

Samtidigt får du det operationelle ansvar for search, attraction og rekruttering i JS Danmark A/S.

Du skal forvente at skulle rekruttere 10-20 kollegaer per år på tværs af Storbritannien og Danmark. Samtidigt forventes det, at du er i stand til at kunne tage 30-40 rejsedage om året i forbindelse med udviklingen af vores internationale rekrutteringsstrategi samt uddannelse og træning af vores lokale recruitere.  

 

Hvordan bliver du en succes?

Fra første arbejdsdag vil du blive uddannet i vores koncept, og efter endt uddannelse vil du have direkte reference til vores CEO på koncernplan. Det er i den forbindelse altafgørende, at du har gennemslagskraft og kan begå dig på direktionsniveau. Derudover er det vigtigt, at du kan anvende dine praktiske erfaringer med LinkedIn, search, jobsamtaleafholdelse etc. til at skabe synlige resultater.   

Som person er du instinktivt resultatdrevet, og samtidigt besidder du en skarp intuition og læser og forstår mennesker. Du arbejder hurtigt og effektivt og leverer samtidigt høj kvalitet i alt, hvad du foretager dig.

Vi forventer herudover, at du:

  • Har relevant joberfaring med opgaver inden for både search og jobsamtaler
  • Kan formulere dig skriftligt og mundtligt på engelsk (og tysk vil være en klar fordel)
  • Trives i et dynamisk miljø og er omstillingsparat
  • Er proaktiv og ser altid muligheder
  • Ønsker et udpræget karrierejob, hvor kun dine resultater sætter begrænsningerne
  • Kan rejse mellem 30-40 dage om året

Har du derudover erfaring med salg, vil det være en klar fordel.

 

Er det dig, vi leder efter?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Nicolai Eiberg på e-mail: nei@jsdanmark.dk

 

Ansøg her

 

JS World Media in facts and figures:

  • Etableret i 1993
  • Repræsenteret i 12 lande
  • Mere end 450 højt kvalificerede medarbejdere på verdensplan
  • 11 millioner trykte brochurer årligt